Logo North Sea dental

INFO

TARIEVEN

De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit, evenals de omschrijvingen van de verschillende te declareren behandelingen. Op de site allesoverhetgebit.nl vindt u onder andere veel informatie over de tarieven. Naast het honorarium worden bij bepaalde behandelingen ook techniekkosten in rekeningen gebracht. Wij werken uitsluitend samen met Nederlandse tandtechnische laboratoria.

REKENINGEN

In onze praktijk is de factoring uitbesteed aan Payt. Payt is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Als u uw rekening online wilt afhandelen, heeft onze praktijk uw e mailadres en uw mobiele nummer nodig. Heeft u de rekening liever per post kunt u dat aangeven.

AFSPRAAK AFZEGGEN

Een afspraak dient bij verhindering 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Dit kan telefonisch of per e-mail. Bij geen of te late afzegging wordt de tijd in rekening gebracht. Wij hanteren een tarief van 2 euro per minuut.

VERZEKERINGEN

Voor de jeugd tot 18 jaar vergoeden zorgverzekeraars volgens de Nederlandse wet bijna alle tandheelkundige zorg uit de basisverzekering. Vanaf 18 jaar komen de behandelingen voor eigen rekening, tenzij een aanvullende verzekering voor tandheelkunde is afgesloten.

Lees meer

KLACHTEN

Mocht u van mening zijn dat wij onjuist of onzorgvuldig hebben geïnformeerd of behandeld, laat het ons weten!
We gaan graag het gesprek aan.

Lees meer