Logo North Sea dental

HET TEAM

Alle behandelaars hebben een open en vriendelijke werkwijze. 
Wij werken met moderne technieken en volgen regelmatig 
bijscholing om de kennis up to date te houden.

Bernardien Winterink

Tandarts 
Bernardien heeft meer dan tien jaar ervaring als tandarts en heeft veel passie voor het vak. Een rustige, duidelijke aanpak staat bij haar voorop waarin uw zorgvraag centraal staat.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag.
BIG: 59913643602

Elvira van Nieuwkerk

Tandarts
Elvira heeft meer dan tien jaar ervaring als tandarts en heeft veel ervaring opgedaan in meerdere praktijken. Zij is een rustige en vriendelijke tandarts met een persoonlijke benadering en neemt graag de tijd voor haar patiënten.

Werkdagen: maandag, donderdag, vrijdag.
BIG: 59916001402

Marlyn Winterink

Mondhygiënist
Marlyn is al jaren werkzaam in de tandheelkunde en heeft veel plezier in het uitoefenen van het vak. Naast de algemene mondhygiëne is zij gespecialiseerd in orthodontie en kindertandheelkunde. Ze geniet van de omgang met patiënten en tijdens de behandelingen staat goede communicatie voorop.

Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag.

Leanne Varkevisser

Mondhygiënist
Ik ben Leanne, voor mij staat persoonsgerichte zorg voorop, waarbij ik samen met de patiënt kijk naar de beste zorg. Ik heb inmiddels jaren ervaring als mondhygiënist en heb heel veel plezier in het uitoefenen van dit mooie vak.


Lena

Baliemedewerkster
Ik ben Lena, ik woon in Katwijk met Mart en onze kat Mila. Samen hebben we 4 jongens en ook al 4 kleinkinderen.
Sinds 1998 ben ik werkzaam in deze praktijk, 24 jaar als assistente en tegenwoordig als baliemedewerkster, wat ik erg leuk vind.


Connie

Assistente
Mijn naam is Connie, ik woon in Katwijk samen met mijn man Dirk en dochter Bloem. Mijn grootste hobby is reizen. We hebben samen al heel wat van de wereld mogen ontdekken! Sinds 1999 ben ik werkzaam als assistente in deze praktijk. Ik hoop dat nog vele jaren met plezier te mogen voortzetten!


Amarinthe

Assistente


Demmy

Assistente


Ellen 

Baliemedewerkster
Mijn naam is Ellen Docters van Leeuwen en ik ben op maandagochtend en woensdag balie-assistent in deze praktijk.
Met veel plezier werk ik hier samen met een professioneel, kundig en vooral gezellig team om te zorgen dat u als patiënt de praktijk met een glimlach verlaat. Want een gezond gebit geeft de mooiste glimlach!
Ik hoop u snel aan de telefoon of balie te ontmoeten. 

Groetjes Ellen

Janna

Assistente