Logo North Sea dental

SPOED

Tijdens de openingstijden kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de praktijk. De assistente zal op een zo kort mogelijke termijn een afspraak met u maken.

SPOED AVOND EN WEEKEND

Als de praktijk gesloten is kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de spoedtandarts. Er zijn 2 mogelijkheden: Amsterdam of Leiderdorp.

Zij zullen u te woord staan en adviseren over de te nemen stappen. Dat kan inhouden dat u advies krijgt over medicatie, een afspraak kan maken op de mondzorgpoli of kan wachten tot de praktijk weer geopend is. Beide locaties zijn binnen 30 minuten te bereiken vanuit Katwijk met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid.

Locatie:
Mondzorgpoli Amsterdam
Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam

020 - 723 4848
Locatie:
Tandarts spoed poli Leiden
Simon Smitweg 14 
2353GA Leiderdorp
Tegenover Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp
0900-8602

WANNEER IS HET SPOED?

Ongelukken, nabloedingen, ernstige ontsteking met zwelling en koorts, evenals ernstige klachten waarvan de behandeling in redelijkheid niet kan wachten totdat wij weer aanwezig zijn.

Hiervoor kunt u 24 uur per dag bellen met 020-7234848 voor advies en planning van een afspraak.

U kunt gerust bellen naar het bemiddelingsbureau als u twijfelt of vindt dat het noodzakelijk is om zo snel mogelijk geholpen te worden. Als uw klacht er niet tussen staat neem dan contact op om advies te vragen, telefonisch overleg is kosteloos. De mondzorgpoli werkt met infomedics, wat inhoudt dat uw nota naar de zorgverzekering wordt gestuurd en u achteraf een verrekening krijgt van niet-vergoede zorg. U hoeft de spoedbehandeling niet direct te betalen.