Logo North Sea dental

DE PRAKTIJK

De praktijk is al ruim 30 jaar een bekend adres, onder de naam van onze voormalige collega H.F. Rigter. In 2023 is de praktijk verbouwd, vernieuwd en voorzien van nieuwe technologie, zowel op tandheelkundig gebied als op het gebied van duurzaam werken.

North Sea Dental is een overzichtelijke, laagdrempelige, moderne en vriendelijke praktijk, waarbij de patiënt centraal staat. Het hele gezin is welkom en kindvriendelijkheid staat voorop.

Naast de reguliere zorg zijn bij ons in de praktijk alle tandheelkundige behandelingen mogelijk, zoals een afspraak bij de mondhygiënist, reconstructieve tandheelkunde, facings en implantaten.

Naast dat de praktijk zeer persoonlijk is werken wij met moderne technieken en investeren in het continue up-to-date werken. Denk hierbij aan microscopie, orthopantogram en airflow profhylaxis master. Voor elke behandeling kiezen wij samen met u de zorg die specifiek voor uw mond van toepassing is. Uw zorgvraag staat centraal, terwijl wij ons op de inhoudelijke, professionele tandheelkundige standaard zullen toeleggen.

Alle behandelaars zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Tandheelkunde (KRT) en Mondhygiënisten (KRM). Wij werken uitsluitend samen met tandtechnische laboratoria waarvan wij zeker weten dat de werkstukken voldoen aan de te stellen kwaliteitseisen.

AGB Code: 12007772
KvK: 88072975